Group 966

FÖRETAGSSTÄDNING

Visste du att..

Vi sänker era befintliga städkostnader och höjer städkvalitén.

Från vår senaste kundundersökning:

4.9 / 5

Från våra kunder

STÄDNING FÖR FÖRETAG OCH FASTIGHETER

Löpande kontorsstädning i storstockholm och Uppsala. Vi tar tillsammans fram ett städschema utifrån era behov och önskemål för att leverera den bästa städkvalitén till det bästa priset. Vi erbjuder även inköp av förbrukningsvaror till riktigt bra priser.

Dags att byta kontor? Vi hjälper er med en kostnadseffektiv flyttstädning där allt ingår. Så att ni kan känna att ni lämnar ert gamla kontor i samma skick som när ni flyttade in.

Matttvätt och fönsterputsning. Fläckar på mattan eller dags för fönsterputsning? Vi tar fram en kostnadseffektiv lösning åt er. Kontakta oss för offert.

På gymmet är hygien en av dom viktigaste faktorerna för att medlemmar ska trivas. Vi tar tillsammans fram en anpassad städplan utifrån era behov för att bibehålla ert gym i toppskick.

Upplägg av städplaner med städmetoder och arbetsbeskrivningar (interna som externa) enligt folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer för städning och rengöring av skolor och förskolor.

Trappstädning i Stockholm och Uppsala. Genomgående och noggrann städplan med interna kvalitetskontroller och uppföljningar för hela fastigheten. För ökad trivsel och underhåll av fastighet för att sänka kostnader.

Vi skapar en god och säker arbetsmiljö

VARFÖR VÄLJA STODONA?

Utbildad och försäkrad personal

Alltid samma person på plats

Garanti på alla våra jobb

Service alla dagar I veckan 08-22

BEGÄR OFFERT