vi är stodona

Idén föddes efter att vår ägare haft utmaningar med städfirmor privat såväl som till flera anläggningar under tidigare arbeten. Med tidigare branscherfarenhet satte vi ihop ett koncept som vi visste fungerade.

 

Vi har anammat vikten av att städa strukturerat med tät uppföljning, samt att leverera fantastisk kundservice till våra kunder. Med flera års erfarenhet av branschen samt erfarenheten att vara kund själva har vi pusslat ihop ett vinnande koncept och vi står redo att planera er städning, såväl till privatpersoner som till företag.

Mikaela Wigert

Grundare

varför välja oss?

miljö och ansvar

Miljömärkning – Bra Miljöval

Bra Miljöval är Naturskyddsföreningens miljömärkning. För att en produkt ska få bära märkningen måste den leva upp till de krav som Naturskyddsföreningen ställer. Kraven är hårda och skärps dessutom efter hand. Produkterna måste successivt utvecklas och bli mindre skadliga för miljön. Märkningen gäller alltid en produkt, inte ett företag.

 

Miljömärkning – Svanen

Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse. Svanen prioriterar att ta fram krav för de produktgrupper som har stor potential att minska sin miljöbelastning och de produkter som används i stor mängd och av många människor. När Svanen undersöker miljöbelastningen görs livscykelanalys där de tittar på produktens miljöpåverkan från råvara till avfall. Kraven är hårda och skärps dessutom efter hand. Produkterna måste successivt utvecklas och bli mindre skadliga för miljön.